Bestel tulpenbollen en help mee om polio voorgoed uit te bannen

Rotary Oisterwijk de Kampina

Wij zijn een serviceclub die zich vanuit kameraadschap, inspiratie en ambitie wil inzetten om bij te dragen aan duurzame projecten ten behoeve van mens en aarde. We willen onze omgeving enthousiasmeren om samen met ons concrete acties in gang te zetten, die het verschil kunnen maken in het leven van mensen. Dit doen we vanuit het besef dat we op deze wereld met elkaar verbonden zijn en elkaar nodig hebben om verder te komen. Vanuit deze visie doen wij ook mee aan de actie “Help polio de wereld uit”.

De laatste meters

Rotary International is er samen met de WereldGezondheidsOrganisatie in geslaagd om Polio nagenoeg de wereld uit te helpen. De ziekte is met 99% teruggedrongen. De oproep vanuit Rotary International is nu om ook de laatste meters te maken, zodat Polio voorgoed is uitgebannen. Om het iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken om dit initiatief te steunen, doen Rotaryclubs in Nederland mee aan de Tulpenactie.

End Polio Now tulpenactie

Door een pakket van 25 Tulpen voor €15,00 te kopen zorgt u ervoor dat Polio voorgoed verleden tijd is. Van dat bedrag gaat ruim € 10,00 naar de Foundation. Dat bedrag wordt vervolgens verdriedubbeld door de Bill Gates Foundation tot €31,29. Daarvoor kunnen 57 kinderen voor hun leven gevaccineerd worden tegen polio. Informatie over de actie is te vinden op http://endpolionowtulp.nl/

Tulpen bestellen?


Geef een reactie