Focus on Light 18 november 2014

Focus On Light lezingen zijn inspirerend en dienen een goed doel! Het komende jaar steunt Rotary Oisterwijk de Kampina opnieuw oogkliniek Ke a Bona in Zuid Afrika.

HELP ONS HELPEN
Kinderen van township Ivorypark in Zuid Afrika willen naar school, willen een toekomst. Maar ze missen soms aansluiting … omdat ze te slecht zien!

Daardoor worden ze vaak bestempeld als dom ofSchermafbeelding 2014-10-02 om 09.59.01 onwelwillend en lopen ze achterstand op in hun ontwikkeling. Dat is de reden waarom wij uw steun vragen voor Oogkliniek Ke A Bona. Zij geven voorlichting en meten bij deze kinderen een bril aan.
Met uw bijdrage helpt u deze kinderen om beter te zien, zodat zij volwaardig meedoen.

Kom daarom ook op 18 november naar onze Focus on Light avond in Brownies & Downies Oisterwijk.
Lindeplein 8 5061 HN Oisterwijk 013 – 7370089
Inloop vanaf 19.45 uur. Aanvang: 20.00 uur.

Entree: € 20,- voor een fantastisch programma en een goed gevoel!
Mogen we op u rekenen?

 

Wees erbij en meld je aan 

 

Programma Focus on Light 18 november 2014

Ramona van Ierlant, Manager Brownies & Downies Oisterwijk vertelt over haar bezieling om jongeren met een beperking te laten werken in een horecabedrijf en wat dat voor hun betekent.

Trees Stege, bestuursvoorzitter van Tshwaranang vertelt over haar ervaringen met de oogkliniek Ke a Bona en toont aan dat elke gift goed terecht komt.

Marja Slinker, medebestuurslid van Tshwaranang en fysiotherapeut, vertelt over het voedselprogramma en de samenstelling van MixMe, een product van het VN Food Program dat door DSM wereldwijd wordt verspreid in ontwikkelingslanden om voedseltekort te compenseren en gezondheid van mensen te versterken. De preparatencombinatie MixMe wordt door Tshwaranang verstrekt aan de schoolkinderen van Ivory Park.

Oogarts Cees Verdoorn uit Vught komt geregeld in Zuid Afrika en vertelt over zijn eigen ervaringen met slechtziendheid van kinderen en manieren om er iets aan te doen.

Geef een reactie